Catering Śląsk - Bytom

 

Wraz z otwarciem Restauracji Pod Czaplą rozpoczęłam działalność cateringową. Organizowaliśmy zarówno kameralne przyjęcia dla osób prywatnych, jak i bankiety dla dużej liczby gości oraz imprezy plenerowe dla firm. W chwili obecnej działalność tę kontynuuje nowy właściciel Dawid Dobrowolski.

 

Zapraszamy Państwa do organizacji imprez w naszej restauracji, a także w Państwa firmach, domach, ogrodach, czy innych dowolnie wskazanych miejscach.
Zapewniamy profesjonalną o kompleksową obsługę przyjęć biznesowych i rodzinnych – wesel, komunii, jubileuszy…
Każde zamówienie traktujemy odrębnie i indywidualnie, dostosowując menu do Państwa potrzeb i założeń finansowych.
Oferujemy Państwu pełen zakres usług cateringowych poczynając od przygotowania kanapek, a kończąc na organizacji gali dla kilkuset osób.

SALE DO PAŃSTWA DYSPOZYCJI

* Opera Śląska w Bytomiu:

- Scena + widownia + foyer (320 osób)
-
Sala Koncertowa im. A. Didura (200 osób)
- Sala Szkoleniowa (100 osób)

* Muzeum Górnośląskie w Bytomiu (100 osób)

* Stodoła w Zbrosławicach (200 osób)

* miejsca wskazane przez Klienta.